Stuur op energie!
/ Workshop vitaliteit voor NVD, lees de reacties en download nu de handout.

Workshop vitaliteit voor NVD, lees de reacties en download nu de handout.

23 januari 2014

Op 21 januari 2014 verzorgde De EnergieFactor de workshop 'Jouw vitaliteit in crisistijd' voor de NVD regio Utrecht. Locatie Restaurant Boelies in Amesfoort

Tijdens deze avond nodigden wij de directiesecretaressen van de NVD uit om eens door een andere bril naar hun eigen vitaliteit te kijken.

Wij hanteren hierbij een herkenbaar, praktisch en speels werkmodel; het model van je innerlijke familie! Je innerlijke familie beheert alle kwaliteiten die ieder mens bezit en die je kunt inzetten. Dit zijn de ingrediënten voor een dynamisch spel: je kunt deze afwisselen in een razend tempo, zodat je in iedere situatie die kwaliteiten naar voren kunt brengen die een vitaliserend resultaat geven.

Een greep uit de zeer enthousiaste reacties:

Ik wist niet dat ik zoveel familie in mij had! Wat leuk dit te ontdekken! Bedankt voor het inzicht!

Interactief-voor mij nieuwe kwaliteiten-te kort. Genoeg om na te praten tijdens borrel en om morgen mee aan de slag te gaan.

Leuk om vanaf nu met zijn vieren verder te gaan!

Een jongen, een meisje, een man en een vrouw. Een eyeopener voor mij. Interessant te vernemen hoe je in elkaar kan zitten en zo herkenbaar. Erg leuk.

Een hele leuke, actieve, interactieve workshop. Eye-opener, herkenning, leuke presentatie, helder&spontaan. Bedankt! Michele

Leuke theorie die interessante inzichten geeft. Vooral wat de keuze van je rolmodel over jezelf zegt, vond ik een eyeopener. Dank jullie wel!

Inspirerend, gedreven, stimulerend. Bedankt voor jullie enthousiaste presentatie. Patrick den Boggende.

Leuke Workshop! Ook als begunstiger (accountmanager) herkenbaar en inspirerend. Maakt dat je lritisch naar jezelf kijkt en zorgt voor bewustwording.

Leuke, interactieve workshop waarbij ik tips heb opgedaan om mijn vitaliteit te vergroten.

 

 

 

 

Download: Presentatie NVD vitaliteit.pdf
Onze partner