Stuur op energie!
/ Waar kreeg jij de afgelopen 2 maanden de meeste energie van?

Waar kreeg jij de afgelopen 2 maanden de meeste energie van?

16 juli 2015

Dit vroeg de Energiefactor aan een deelnemer tijdens de workshop `Versterk je energiefactor’            

“Dat ik tòch mijn verjaardag heb gevierd, samen met goede vrienden en familie! Ik wilde het deze keer juist overslaan, veel te druk! Toen ging het kriebelen en achteraf ben ik superblij en vind ik het heel fijn dat ik het uiteindelijk uitbundig heb gevierd!”

In innerlijke familietaal vinden er op zo’n moment  interessante gezinsgesprekken plaats, onder leiding van een bekwame innerlijke regisseur:

De  innerlijke man besluit  het druk genoeg te hebben en niet ook nog eens tijd vrij te willen maken voor een verjaardag! Daarop begint de rest van de innerlijke familie te protesteren. Het innerlijke meisje verlangt ernaar zich te omringen met dierbaren. Het innerlijke jongetje heeft wel zin in een feestje en heeft gelijk allerlei leuke plannetjes. De innerlijke vrouw kijkt verder dan vandaag en weet dat stilstaan bij bijzondere gebeurtenissen waardevol is. De innerlijke regisseur  regelt een goed gesprek tussen de innerlijke man en de innerlijke vrouw. De vrouw laat de man inzien waarom het toch belangrijk is hier aandacht voor te hebben en instrueert hem het eea te plannen en te regelen. Hierbij kan de man goed gebruik maken van de leuke ideeën van het jongetje en kan het meisje zich verheugen op warmte en gezelligheid .

Resultaat: een vette plus op de energiebalans!

Onze partner