Stuur op energie!
Algemene voorwaarden / De EnergieFactor verzorgt regelmatig lunchworkshops over vitaliteit

De EnergieFactor verzorgt regelmatig lunchworkshops over vitaliteit

27 september 2014


Workshop: ‘Geen tijd voor burnout; mindfulness in het dagelijks leven’

In deze Mindfulness workshop maak je kennis met oefeningen waarmee je minder stress en meer rust creëert in je dagelijkse leven. Het helpt om met aandacht bij al je rollen, activiteiten en emoties te zijn, of je ze nu als prettig of als onprettig ervaart. Accepteren wat er is geeft namelijk empowerment, terwijl verzet verzwakt. Je verliest energie doordat je je druk máákt in plaats van doordat je het druk hèbt! Het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers geeft vaak veel herkenning en inzicht. Het leuke is dat wat je leert direct toe te passen is op elk moment en in elke situatie.

Je gaat weg met in ieder geval een fris hoofd en rustig lijf en met tips hoe jij mindfulness kan inpassen in jouw dagelijks leven.

Workshop: 'Word je geleefd door de klok of neem je de tijd?’

De moderne Nederlander slaapt steeds minder, praat sneller en loopt harder. Hij eet onder het werken en werkt terwijl hij op vakantie is. Trend is alles gelijk te doen, maar gelukkig worden we daar niet van. In plaats daarvan neemt de onvrede over het gebrek aan tijd steeds kolossalere vormen aan. Stress en (werk)druk lijken onvermijdelijk!

Van multitasken worden we moe, gestrest en minder productief. Doe daarom maar één ding tegelijk! In deze bijeenkomst gaan we in op de meerwaarde van monotasken in werk en privé. Tijdens deze interactieve workshop staat jouw effectiviteit centraal. Samen kijken we naar hoe je effectiever en productiever kunt zijn als je met je volle en onverdeelde aandacht je dingen doet. Door gezamenlijk de strijd aan te gaan met de klok kunnen we weer baas worden over onze eigen tijd – en regisseur van ons eigen leven

Workshop: ‘Manage je vitaliteit, niet je tijd!’

Voor jou als individu betekent vitaliteit je sterk en veerkrachtig voelen. Met zelfvertrouwen, concentratie en toewijding werken. Je niet zomaar laten ontmoedigen, vinden dat je zinvol bezig bent en trots zijn op wat je doet. Persoonlijk en professioneel effectief zijn en gemotiveerd zijn je hierin verder te ontwikkelen.

Gedurende 1,5 uur gaan we op laagdrempelige, enthousiasmerende en interactieve wijze aandacht besteden aan het begrip vitaliteit. Wij dagen je uit om eens anders, met een andere bril, naar jouw eigen vitaliteit te kijken. Vitaliteit bestaat uit een aantal aspecten die deels door jouw omgeving worden bepaald en deels heb jij de mogelijkheid zelf hierin regie te voeren. Het programma zal worden afgesloten met een korte oefening waarin jij wordt uitgenodigd een vertaalslag te maken die jouw eigen vitaliteit versterkt.

Informeer ook naar onze maatwerkmogelijkheden!

Onze partner