Stuur op energie!
Deelnemers van eerdere mindfulnesstrainingen aan het woord

Deelnemers van eerdere mindfulnesstrainingen aan het woord

11 mei 2020

De training is een methodische, 8-weekse stressreductietraining training. Het is een effectiefen wetenschappelijk bewezen methode om allerlei vormen van stress- en stress gerelateerde klachten te bestrijden.

Deelnemers van eerdere trainingen omschrijven, in woord en symbool, het resultaat van de training als volgt:

Ik doe een aantal zaken nu meer bewust, minder van hatseflats en ik druk wat vaker op de pauzeknop’.

‘Ik ervaar minder stress op mijn werk terwijl ik het feitelijk niet minder druk heb’.

‘Soms leek ik wel zo’n duracelkonijn, ik ging maar door tot dat het op was, nu ben ik mij meer bewust van mijn energieniveau op zeker moment'.

Voorafgaand aan een overleg met collega’s starten we nu met een 3 minuten adempauze. We merken dat we hierdoor prettiger en effectiever vergaderen'.

De scherpe kantjes gaan eraf als ik gewoon waarneem hoe het is met mij’.

 

Nieuwsgierig wat mindfulness jou kan brengen?

Of je nu oud of jong bent, veel of weinig klachten hebt, druk bezet bent of veel last hebt van (werk)stress, iedereen kan profiteren van mindfulness.

Combinatie van training&coaching

Coaching zorgt ervoor dat jouw leerproces doorgaat en verdiept. Om de opgedane ervaringen te kunnen (blijven) toepassen in de dagelijkse (werk)praktijk maken we gebruik van het model van de innerlijke familie. Dit model biedt handvatten om acceptatie te bevorderen en spanning los te laten waardoor je de regie kunt behouden in lastige werksituaties. Bij het inschrijven kun je aangeven of je de combinatie van training met coaching wenst.

 

 

  • Activiteiten
  • Blog

20 JUL Wilskracht is sleutelfactor voor een gelukkig en succesvol leven! Zoals dat meestal gaat in het leven hechtte ik op dat moment niet zo veel waarde aan wat h... Lees meer