Stuur op energie!

Over Nine

Nine Logt is eigenaar van De EnergieFactor, specialist in energie en duurzame inzetbaarheid. Zij heeft een HRM- achtergrond en brede coach- en trainingservaring op het vlak van teamontwikkeling, individuele ontwikkeling en leiderschap. Zij werkt graag samen met een aantal collega's en hun bedrijven (deze worden elders op de site verder voorgesteld).

Als vrouw uit de praktijk kent zij als geen ander het belang van een heldere, resultaatgerichte en persoonlijke benadering. Klanten beoordelen haar als inspirerend, empathisch, humorvol en doortastend.

Collega over Nine: 'Nine is naast slim vooral ook wijs. Ze is empathisch en tactvol en kan zich ontzettend goed inleven. Dat zorgt voor rust in de tent en maakt dat groepen en individuen zich daadwerkelijk open durven te stellen voor leren en ontwikkelen. Want leren gaat vaak met vallen en opstaan en soms flink blunderen. Dan is het heel fijn dat je een coach hebt die alle vertrouwen in je heeft en houdt en die vierkant achter je blijft staan. Die ook ziet wat er al wel goed gaat en waarmee je soms even flink kunt lachen, dat helpt en geeft ruimte voor groei.'

Wil je nog meer weten over Nine, klik dan op haar CV (CV Nine).

 

Onze partner