Stuur op energie!
/ Training Feedback+

Training Feedback+

12 februari 2014

Is feedback het `kadootje’ waar je niet op zit te wachten?

Feedback zien als een kado. Je kunt het aannemen, uitpakken en er je voordeel mee doen. Of je neemt het kado aan, bedankt de gever en legt het vervolgens in een kast om er nooit meer naar om te kijken. We weten dat feedback een kans is om iets te leren en kennen de ‘spelregels’….in ieder geval ongeveer! Toch zijn er vaak redenen waarom we het moeilijk vinden iemand aan te spreken op gedrag of zelf aangesproken te worden. We voelen ons ongemakkelijk, vinden het vervelend, stellen het uit en/of zijn bang voor de gevolgen.

Feedback en de lerende mens in een lerende organisatie

In samenwerken en in het aansturen en begeleiden van anderen zul je regelmatig feedback moeten geven, ontvangen en het `goede gesprek’ moeten voeren: feedback is onmisbaar in de samenwerking, om je individueel en als organisatie te blijven ontwikkelen en betere resultaten te behalen.

Training Feedback+: drempels overwinnen bij geven en ontvangen feedback

Effectief feedback geven en ontvangen veronderstelt inzicht in jezelf en de ander. Wij verkennen waar jouw kwaliteiten en valkuilen zitten en waar die van de ander. Wanneer je dat weet kun je bewust regie voeren, ook in de voor jou lastige feedbackgesprekken.

Om je bewust te worden van welke drempels jij ervaart en om je een hulpmiddel te geven jouw drempel(s) te beslechten geven wij een praktische tool met diepgang; het model van de innerlijke familie. 
 

Wat levert het op?

Uiteraard is ieder traject maatwerk, afhankelijk van uw specifieke organisatie, vraag, situatie en doelstelling.

Onze partner