Stuur op energie!
/ Training Houvast: Medewerkers dealen met onzekere tijden

Training Houvast: Medewerkers dealen met onzekere tijden

20 augustus 2020

Samen met Stiens Training en Advies hebben we een programma ontwikkeld gericht op het creëren van houvast in verandering en onzekerheid. We hebben dit programma met groot succes uitgevoerd . Op verzoek maken we het programma op maat, gericht op uw organisatie en uw specifieke vraag. Informeer bij ons!

 

Wat staat ons exact te wachten? Wat als consequenties van veranderende omstandigheden nog niet duidelijk zijn? Wat als keuzes met grote impact nog niet worden gemaakt? Vormt het een uitdaging of is het een last? Hoe voorkom je met elkaar onrust, de “negatieve spiraal”, verzuim?  Hoe blijf je weerbaar en wendbaar als organisatie/team en individu?

Hoe creëer je houvast? Een medewerker herkent wellicht zijn of haar hulpvraag (nog) niet. Merkt wel dat hij of zij ‘wankelt’. En ziet al dan niet de impact van deze onzekerheid op de eigen energie, zingeving, focus en/of verbinding met collega’s.

De workshop Houvast is er op gericht dat de deelnemer de regie (her-)vindt om in (werk-)balans te komen of te blijven in tijden van verandering en onzekerheid. Reacties begrijpen en houvast leren creëren, daar gaat het om in deze workshop.

Onze partner