Stuur op energie!
Training Jij en je loopbaan

Training Jij en je loopbaan

1 februari 2021

In samenwerking met Stiens Training & Advies voeren we deze training uit. Loopbaancoaching is al jaren één van onze activiteiten. We combineren dit met (incompany-)training en gebruiken daarbij de kracht van de groep! Uiteraard maken we graag een op maat ontwerp voor uw specifieke organisatie en vraag.

Hoe zorgen medewerkers dat ze continu kunnen blijven voldoen aan de veranderende eisen die aan en door organisaties worden gesteld? Hoe flexibel, veranderbereid en ‘verandervermogend’ zijn zij? De vraag naar aanpassing en de noodzaak tot flexibiliteit is voor de één een uitdaging en voor de ander een bedreiging.

Hoe blijf je als organisatie -en leidinggevende- hierover in gesprek met elkaar? Hoe creëer je hierin eigenaarschap en hoe ontwikkelbaar is reflectievermogen?

De workshop Jij en je loopbaan werkt aan reflectie op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Medewerkers (her-)pakken regie vanuit zicht op persoonlijke kwaliteiten, talenten, drijfveren en ambities. Zij kijken ook naar belemmeringen en onzekerheden om vervolgens vanuit zelfmacht de regie te nemen in hun eigen loopbaan(perspectief).

Onze partner