Stuur op energie!
Site De EnergieFactor is live!

Site De EnergieFactor is live!

21 augustus 2012

Na 4 jaar zelfstandig ondernemerschap hebben wij er voor gekozen een volgende stap te nemen en onze krachten te bundelen. Met trots presenteren wij het resultaat van onze samenwerking; De EnergieFactor, specialist in energie en stressmanagement.  Samenwerken betekent voor ons inspiratie, ontwikkeling en energie. Voor onze klanten betekent dit gebundelde deskundigheid en ervaring, meer continuïteit en flexibiliteit.

 Met De EnergieFactor dragen wij bij aan het vergroten van vitaliteit van organisaties en individuen. Ons specialisme is het realiseren van gedragsverandering op professioneel en persoonlijk vlak met als doel verzuimreductie, productiviteitstoename en duurzame inzetbaarheid.

 Het afgelopen jaar stond naast al onze lopende werkzaamheden in het teken van  het ontwikkelen van De EnergieFactor. Na de vonk van inspiratie, de keuze tot verbinding van onze twee bedrijven kwam de fase waarin we doelen en plan van aanpak formuleerden, en de grote lijnen hebben uitgezet. We moesten accepteren dat dit proces meer tijd kostte dan aanvankelijk voorzien. Juist die extra tijd gaf ons de mogelijkheid ons voortschrijdend inzicht te vertalen naar ons product en dienstverlening. Het ontwerpen, schrijven en opzetten van onze site was hierbij een louterend proces! Het dwong ons opnieuw helder te hebben èn over te brengen waar wij voor staan, wat we kunnen en willen bieden, de middelen waarmee we dat doen, maar bovenal wat ons en onze klanten energie geeft!

 Wij zijn benieuwd naar jouw reactie en of wij iets voor je kunnen betekenen. Natuurlijk waarderen wij het als je de website doorzet in jouw netwerk.

Agnes en Nine

Onze partner