Stuur op energie!

Referentie: Particuliere klant

Coachingstraject accountmanager persoonlijke en professionele effectiviteit

Ik vond de gesprekken zeker een succes. Vooral de gesprekken waar recentelijke en belangrijke gebeurtenissen besproken werden vond ik goed. Hierdoor kon ik met mijn eigen praktijk voorbeelden beter een voorstelling maken van de aangeboden theorieën en direct toepassen. Het laten inzien dat ik mijn gemoedstoestand zelf kan verbeteren is erg belangrijk geweest. Ik had een zetje nodig om mezelf actiever op te stellen en meer met mijn gedachtegang bezig te zijn. Dit zetje heb je mij gegeven door me te overtuigen dat ik het ZELF kan veranderen. Wat ik verder belangrijk vond is dat je mijn gedachtegang begrijpt en de emoties hierbij herkende.

Ik kan een stuk beter omgaan met mijn negatieve denkpatronen. Door de oefeningen heb ik een middel om aan mezelf te werken en door de gesprekken weet ik waar ik aan wil en moet werken. Door het lezen van de aanbevolen boeken weet ik ook dat er meer mensen die exact dezelfde gedachten hebben, dit maakt het voor mij makkelijker om erover te praten en mee bezig te zijn.

Ik heb de coach zeer positief ervaren. Ik kreeg het gevoel dat ze mijn gedachtegang begreep,  waardoor ze goed advies kon geven. Hierdoor kon ik meer open zijn, hoewel ik dit in het begin best moeilijk vond.  (Man 28 jaar)


Onze partner